Til generalforsamlingen havde vi spurgt TrygFonden om vi ikke kunne få et foredrag om sikring af egen bolig.

Det ville de meget gerne være med til, så vi havde besøg af Per Kragh, som har haft en karriere inden for politiet og nu som frivillig BoTrygt konsulent. Han viste nogle film og fortalte derefter, om de forskellige tiltag og forbedringer man kan gøre på sin bolig, og også en del om, hvordan man ser på sin egen bolig som en tyv gør.

Per Kragh fra BoTrygt

Moralen var og er: “Gør det synligt for tyven, at her holder vi øje – sammen”. Så op med Nabohjælp klistermærket. Bliv medlem på Nabohjælp.dk og lav nogle forbindelser til dine gode naboer om at holde øje hvis du ikke er hjemme.

Foldere der kan findes på BoTrygt.dk hjemmesiden

Disse 3 foldere og meget andet materiale, kan downloades fra BoTrygt hjemmesiden. Desuden kan man bestille Nabohjælp klistermærker til postkassen, skilte til vejen osv.

Der er desuden masser af videoer til forbedringerne man selv kan lave, så rigtig god fornøjelse og læselyst. Vi ses i Nabohjælp appen.

Mvh.
Bestyrelsen