Vores medlem i kommunens støjudvalg fik på sidste møde kendskab til denne hjemmeside: https://roligbolig.dk/ Her vil man kunne hente inspiration til hvordan man selv kan støjisolere sin have og bolig.

Her er hvad de bla. selv skriver på hjemmesiden:

På denne hjemmeside har vi samlet information om trafikstøjen som udfordring i boligen – herunder hvad man kan gøre for at få mindre trafikstøj indenfor eller på de omkringliggende udendørsarealer. Du kan også finde information om lovgivning, hvilke myndigheder der har ansvaret, effekterne af trafikstøj, hvordan man måler trafikstøj og meget andet.

Hjemmesiden henvender sig især til borgere, rådgivere, arkitekter og andre, som er interesserede i at få en dybdegående forståelse af trafikstøjen, de praktiske og regulatoriske muligheder og støjens konsekvenser.